Investiții majore în învățământ, într-o comună de lângă Timişoara

scoala Giarmata

Patru milioane de lei din bugetul local vor fi investiți anul acesta pentru a continua construcția unei noi școli într-o comună timișeană. Calculele arată că aceeași sumă este necesară și în anul viitor.

”Banii sunt prevăzuți în buget. Vorbim de circa 900.000 de euro. Fundațiile există și vom continua pe vechea structură făcută în 2008. Acel proiect a fost blocat pentru că nu a existat finanțare. Lucrările vor demara anul acesta, execuția urmând să se întindă pe parcursul a doi ani. La final, vom avea o clădire cu etaj, unde ar fi posibil să fie înființat și un liceu”, a precizat Claudiu Mihălceanu, viceprimarul comunei Giarmata.

Potrivit acestuia, în comună sunt aproape 600 de elevi. Totodată, în acest an, autoritățile au în atenție și alte unități de învățământ din comună.

”Vom reabilita și Grădinița PP Giarmata, a cărei clădire am cumpărat-o vara trecută. De asemenea, vom ridica și o grădiniță nouă în Cartierul Primăverii. Proiectul a obținut fonduri prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, iar în prezent ne aflăm în faza de licitație”, a adăugat Claudiu Mihălceanu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Investiții majore în învățământ, într-o comună de lângă Timişoara

  1. -Da vom …. !! construii o Gradinita, o Primarie, o Scoala, curent in cartierul Tinereului, reabilitarea Strandului, trenulet in parcul Izvor, reabilitarea fantanii Eugeniu de Savoia, Trolebuz care va lega Timisoara de Giarmata, drum de descarcare de la Autostrada la Centura.
    – Va mai zic ce-o sa facem ??

  2. DUPA 28 DE ANI DE LA REVOLUTIE VETI FACE O SCOALA ..LA URMATOARELE ALEGER..VOTATI TUTANKAMON..O SA VA DEA LA TOTI..CE RAMANE..

  3. DUPA ATITIA ANI O COMUNA LA 10 KM DE TIMISOARA ARATA JALNIC ..CORUPTIA MAI E LA EA ACASA ..PRIMARUL SE MAI ZBATE PENTRU A AVEA INCA UN MANDAT.. DAR NU DIN DRAGOSTE DE MUNCA S AU CETATENI CI DOAR DIN DORINTA DE A NU AVEA SOARTA LUI ROSIANU GAVRIL FOSTUL PRIMAR CU PROCESELE PENTRU INFRACTIUNILE CE LE A COMIS ..SA FIM SERIOSI AR PREFERA SA MOARTEA DECIT LA PUSCARIE…

Lasă un răspuns