Investiţii majore în comuna lubenițelor

Comuna Gottlob ar fi încheiat sută la sută asfaltatul, dacă proiectul pe care l-a depus pentru obținerea unei finanțări prin Programul Național de Dezvoltare Locală ar fi fost aprobat. Dar n-a fost să fie. Așa că mai are de modernizat carosabil pe o lungime de 4,7 kilometri.

În schimb, în satul aparținător Vizejdia, străzile sunt complet rezolvate. Faptul că proiectul pentru drumurile interioare din centrul de comună nu a primit finanțare este contrabalansat de aprobarea altor trei proiecte, unul dintre acestea referindu-se tot la carosabil, de astă dată la modernizarea celui de pe DC 12 Gottlob-Vizejdia, în lungime de 5,5 kilometri. Pentru această investiție, guvernul pune la bătaie peste 7,5 milioane de lei.

Celelalte alocări aprobate sunt mai modeste, respectiv de puțin peste un milion de lei pentru reabilitarea, modernizarea și mansardarea parțială a dispensarului medical, astfel încât aici să funcționeze în condiții îmbunătățite atât acesta, cât și un centru de permanență, și 731 mii de lei pentru reabilitări interioare și finisaje la școala din Gottlob.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns