Investiții guvernamentale majore în trei localităţi din Timiş

Masloc

În cele trei localități componente ale comunei Mașloc trăiesc aproape trei mii de locuitori. Ei sunt beneficiarii celor 14 kilometri de străzi care au fost modernizate în anii din urmă.

Proiectul a fost finanțat de guvern, cu 18,3 milioane de lei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). În această primăvară, vor mai fi asfaltate alte trei străduțe, în lungime totală de un kilometru. Lucrările sunt executate cu suportul financiar al bugetului local.

Alte două investiții importante au primit fonduri prin aceeași primă listă a programului guvernamental și sunt în fază de finalizare, respectiv sistemele de alimentare cu apă din satele aparținătoare Alioș și Remetea Mică.

O a patra finanțare vine prin a doua listă și se referă la construirea a patru săli de clasă noi la Școala gimnazială din Mașloc. Pentru edificarea noului corp, administrația locală primește peste 900 de mii de lei. Investiția este necesară pentru îmbunătățirea condițiilor de învățătură ale elevilor din aceste sate și din cele ale comunei vecine, Bogda.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns