Investiţii de aproape un milion de euro într-o comună din Timiş

O comună din Timiş se dezvoltă de la o zi la alta. După ce a fost aprobat un proiect în valoare de aproape un milion de euro, autorităţile locale încearcă să obţină finanţare pentru alte lucrări importante.

Recent, la Pesac, au fost asfaltate patru străzi, în lungime de 4,5 kilometri. De asemenea, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) a fost aprobat proiectul pentru implementarea canalizării pentru partea de nord a localităţii.

Valoarea lucrării va fi de aproape un milion de euro, incluzând şi o staţie de epurare. Noua reţea de apă rece a fost recepţionată în acest an, iar acum se încearcă obţinerea unei finanţări pentru realizarea branşamentelor la case.

Autorităţile locale intenţionează să construiască o nouă grădiniţă cu program prelungit, care să cuprindă trei grupe.

Grădiniţa va avea trei săli destinate micuţilor, cabinet medical cu izolare, sală festivă, grup sanitar şi un spaţiu administrativ.

Pentru finanţarea acestei lucrări s-a depus spre aprobare un proiect la PNDL (Programul Naţional de Dezvoltare Locală), la care se adăugă şi contribuţia proprie.

Noua construcţie va fi o clădire de P+2, amplasată în centrul comunei, şi se va întinde pe o suprafaţă totală de 1.500 mp.

4 Comments
Lungu raul 14/11/2016
Comuna Pesac, nu mai apartine de localitatea sau comuna Periam, va multumesc pentru intelegere
PETEC 14/11/2016
ARE O [email protected] IN OCHI! :)
Anonim 14/11/2016
Femeia asta care a scris articolul este tâmpită? Cum [email protected] mea se numește comuna???