Investiţii de aproape un milion de euro într-o comună din Timiş

Credit financiar pentru dezvoltare, într-o comună din Timiș

O comună din Timiş se dezvoltă de la o zi la alta. După ce a fost aprobat un proiect în valoare de aproape un milion de euro, autorităţile locale încearcă să obţină finanţare pentru alte lucrări importante.

Recent, la Pesac, au fost asfaltate patru străzi, în lungime de 4,5 kilometri. De asemenea, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) a fost aprobat proiectul pentru implementarea canalizării pentru partea de nord a localităţii.

Valoarea lucrării va fi de aproape un milion de euro, incluzând şi o staţie de epurare. Noua reţea de apă rece a fost recepţionată în acest an, iar acum se încearcă obţinerea unei finanţări pentru realizarea branşamentelor la case.

Autorităţile locale intenţionează să construiască o nouă grădiniţă cu program prelungit, care să cuprindă trei grupe.

Grădiniţa va avea trei săli destinate micuţilor, cabinet medical cu izolare, sală festivă, grup sanitar şi un spaţiu administrativ.

Pentru finanţarea acestei lucrări s-a depus spre aprobare un proiect la PNDL (Programul Naţional de Dezvoltare Locală), la care se adăugă şi contribuţia proprie.

Noua construcţie va fi o clădire de P+2, amplasată în centrul comunei, şi se va întinde pe o suprafaţă totală de 1.500 mp.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Investiţii de aproape un milion de euro într-o comună din Timiş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *