Investiţii de amploare într-o comună din Timiş

Două zile de sărbătoare într-o comună timișeană

Investiţii de amploare într-o comună importantă din Timiş. Anul acesta va fi unul extrem de fructuos pentru comuna Lenauheim, date fiind proiectele aflate în diverse stadii.

Locuitorii vor avea parte de canalizare, lucrarea, realizată cu sprijin de la Ministerul Dezvoltării, urmând a fi scoasă la licitaţie, aşa cum se va întâmpla şi cu o porţiune de nouă kilometri de străzi, prevăzută pentru asfaltare. De o modernizare semnificativă va avea parte căminul cultural din Lenauheim, care va beneficia inclusiv de încălzire în podea.

ilie suciu 1„Avem trupe de teatru, formaţie de dansuri şi trebuie să le asigurăm condiţii decente, pentru că încercăm să fim cât mai aproape de standardele actuale ale civilizaţiei”, spune primarul Ilie Suciu.

Administraţia locală are în vedere realizarea unei noi grădiniţe la Bulgăruş, existând un proiect depus la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR). Valoarea suportată de AFIR este de 500.000 de euro, la care se adaugă o contribuţie de 60.000 de euro din bugetul propriu al localităţii. Nu a fost uitat nici căminul cultural din Grabaţ, care va fi reabilitat din fonduri europene.

„E un an încărcat, cu personal puţin în primărie, dar sperăm să ne descurcăm. Banii din proiectele europene sunt cei mai siguri şi ei reprezintă cel mai solid sprijin pentru comunitate”, a declarat primarul comunei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.