Intruși în blocurile pentru medicii rezidenți din Timișoara

anl rezidenti

Comisia de sănătate a Consiliului Județean Timiș, prin președintele acesteia, prof. dr. Dan V. Poenaru, se interesează de modul în care s-a făcut repartizarea locuințelor din cele două blocuri ANL pentru medici rezidenți.

„Aş dori să adresez în numele Comisiei de sănătate o interpelare pentru Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Timiş, să ne prezinte cât se poate de urgent un tabel cu lista şi locul de muncă al celor care locuiesc în cele două blocuri pentru rezidenţi aflate în patrimoniul Consiliului Judeţean. Rog Direcţia de patrimoniu să înainteze în scris această solicitare şi să avem exact ce am zis: numele, prenumele şi locul de muncă”, a spus, în plenul ședinței, doctorul Poenaru.

Rezultatele acestei interpelări au ajuns în posesia președintelui CJT, care a declarat, ieri, că în cele două blocuri nu stau doar medici rezidenți, așa cum ar trebui. Imobilele sunt în proprietatea Consiliului Județean Timiș și sunt administrate de Direcția de Sănătate Publică.

„În 27 de apartamente din cele 68 nu locuiesc medici rezidenți. Sunt și chimiști, și arhivarul, și asistente medicale… Nu este o situație normală, voi solicita clarificări de la Direcția de Sănătate Publică și voi informa consilierii județeni. Nu este în regulă, atât timp cât avem câteva sute de medici rezidenți la Spitalul Județean”, a declarat președintele consiliului județean, Sorin Grindeanu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Intruși în blocurile pentru medicii rezidenți din Timișoara

Lasă un răspuns