Într-o localitate timișeană se vor amenaja 35 de kilometri de piste de biciclete

Administrația locală a orașului Recaș și-a propus să contribuie la dezvoltarea turismului și a posibilităților de mișcare și agrement în aer liber prin amenajarea a 35 de kilometri de piste pentru biciclete care fac obiectul mai multor proiecte.

CITEȘTE ȘI: „Te-am cunoscut seara trecută şi mi-ai dat un număr greşit” Cum a reușit un student să o găsească pe străina de care se îndrăgostise

Un prim traseu velo va uni Herghelia Izvin cu Recașul și Centrul de echitație de la Herneacova.

Un alt traseu vizat este cel dintre Recaș – Bazoșu Vechi – râul Timiș – Chevereșu Mare.

CITEȘTE ȘI: Aqua-parcul din Sânnicolau Mare face valuri

Din bugetul local este susținută financiar amenajarea de piste de biciclete pe străzile Viei și Vinului din oraș, care vor fi beneficia prin același proiect de o amenajare peisagistică.

Aceasta va consta din reprofilarea canalelor pluviale, asfaltări ale aleilor de acces în curți, trotuare, desigur, spațiul verde stradal.

CITEȘTE ȘI: Un primar din Timiș, în duet cu Dan Bittman

Se vor face plantări de arbori și arbuști ornamentali, respectiv circa 1.800 de copaci și 16.000 de fire de trandafir, care vor schimba peisajul. Noua zonă verde va fi dotată cu sisteme de irigație.

Aceste proiecte edilitare sunt doar o mică parte din lista impresionantă de investiții pe care administrația orășenească le are în vedere pentru a le face în acest an și anul viitor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns