Într-o localitate din vestul țării nu se mai vede nici… luminița de la capătul tunelului

Într-o localitate din vestul țării nu se mai vede nici... luminița de la capătul tunelului

Într-o localitate din vestul țării nu se mai vede nici… luminița de la capătul tunelului

Enel a tăiat curentul la Moneasa (județul Arad), anunță pe pagina sa de Facebook președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Desigur, această decizie a companiei de electricitate a readus la suprafață luptele politice din zonă.

CITEȘTE ȘI: „Verde” pentru un drum expres care va lega Aeroportul Timișoara de Autostrada A1. Investiţie de 22 milioane de euro

”ENEL a tăiat curentul la Moneasa, pentru că Primăria nu a plătit facturile. Vă reamintesc: Consiliul Județean a cerut să preia stațiunea, să o repunem pe picioare, dar am fost refuzați. Rezultatul se vede, și nu mă refer doar la bezna care s-a lăsat peste Moneasa.

Până acum, Consiliului Consiliul Judetean Arad i s-a reproșat că lumea nu merge la Moneasa pentru că drumul până acolo nu este suficient de bun.

L-am modernizat și astăzi este unul dintre cele mai bune din județ! Problema adevărată însă nu era drumul, așa cum se vede și în această imagine.

Problema adevărată este în modul în care această comună-stațiune este administrată de la nivel local, pas cu pas, spre dezastru…”, spune Iustin Cionca.

”Din păcate, de ieri domnii de la Enel iar ne-au tăiat curentul pentru neplata facturilor și de data asta au fost mai hotărați și au deconectat iluminatul public in toată comuna !
Urmează Primăria !!!
Sa speram ca in cel mai scurt timp domnul Primar o sa-si mai aducă aminte și de satul nostru când vine la birou și sa își facă treaba cum trebuie !”, a scris și viceprimarul comunei, Doru Miron, pe Facebook.
Sursa foto: Fb/Iustin Cionca

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *