Într-o comună timișeană începe construcția unei săli de sport moderne

Într-o comună timișeană începe construcția unei săli de sport moderne

Peste doar câteva zile, se va da startul lucrărilor la un obiectiv important dintr-o comună a județului Timiș. Este vorba de Șandra, ai cărei locuitori vor beneficia de o sală de sport modernă, dotată cu vestiare, dușuri și tribune cu 102 locuri.

Valoarea obiectivului este de șase milioane de lei, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de zece luni. Noua sală, care va arăta precum cea din imagine, este extrem de binevenită pentru elevi, fiind poziționată în apropierea școlii din localitate.

CITEŞTE ŞI: Cîțu, decizie fără precedent: persoanele nevaccinate nu mai au acces în restaurante, la cinema, nunți sau baruri nici cu test negativ. Mască în locurile aglomerate

”Mult-așteptatul proiect legat de realizarea unei săli de sport se va materializa în curând, construcția începând cu data de 5 octombrie. Sunt nerăbdător să văd rezultatul și sunt convins că și locuitorii comunei doresc asta. Sportul, atât de benefic sănătății, trebuie să fie primordial, așa că voi face tot posibilul să existe cele mai bune condiții în această nouă sală de sport, de la mic la mare. Încet, dar sigur, vom face din comuna noastră iubită una de nivel european!”, a transmis Luchian Savu, primarul comunei Șandra.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
CV 1 octombrie 2021
Dar  canalizare   are  ,   ca daca   un  participant  trebuie  sa  mearga la toaleta  este numai la fosa  si aceasta varianta nu este agreata intr-o localitate europeana cum se vede  SAVU LUCHIAN-PRIMARUL LOCALITATII FARA CANALIZARE DAR CU VISE FOARTE MARI