Cîțu, decizie fără precedent: persoanele nevaccinate nu mai au acces în restaurante, la cinema, nunți sau baruri nici cu test negativ. Mască în locurile aglomerate

Florin Cîțu, eliminat complet de pe scena politică. Va pierde și funcția de președinte al Senatului (surse)

Florin Cîțu a anunțat, joi seara, că, la nivelul CNSU, s-a luat decizia ca persoanele care au teste negative să nu mai aibă parte de aceleași beneficii precum cele vaccinate sau trecute prin boală. Premierul a explicat că cei care sunt testați pot face boala și pot ajunge în stare gravă, la ATI.

”Cei testați pot ajunge la ATI. Este o decizie de management al riscului.”, a spus Florin Cîțu la TVR 1.

„Sunt două modificări, cea referitoare la şcoli şi am spus acolo că rămân cu prezenţă fizică (peste 6 la mia de locuitori – n.r.) şi vor fi acele teste noninvazive care se vor face şi decizia va fi de la Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Educaţiei, dacă de două ori pe săptămână sau o dată pe săptămână.

Şi cealaltă decizie este doar o modificare, peste 6 la mie păstrăm activităţile aşa cum sunt, şi pentru HoReCa şi săli de sport şi alte activităţi, dar scoatem partea de testare, trecut prin boală şi vaccinat, pentru acces. Ni se spune de la specialişti că e mai sigură această variantă, cei care sunt testaţi se pot îmbolnăvi şi pot lua şi atunci pot să ajungă în ATI, există acest risc, se îmbolnăvesc şi nu se ştie cum va evolua boala”, a spus Cîțu.

CITEŞTE ŞI: Decizie CNSU: Școlile vor rămâne deschise indiferent de rata de infectare din localitate. Se trece în online la apariția unor cazuri COVID / Teste din salivă pentru elevi și profesori

Premierul a precizat, de asemenea, că portul măştii în aer liber va fi obligatoriu în locurile aglomerate, dacă rata de incidenţă depăşeşte 6 la mia de locuitori.

În această situație, persoanele care vor să meargă la restaurante, cinema, nunți sau baruri și au un test RT-PCR negativ nu mai au acces.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Cîțu, decizie fără precedent: persoanele nevaccinate nu mai au acces în restaurante, la cinema, nunți sau baruri nici cu test negativ. Mască în locurile aglomerate

  1. jos cu psihopatu asta! tocmai ca testarea e cea mai exacta cale de a afla daca esti infectat sau nu. el o da inainte cu vaccinatii invulnerabili si inocenti care in realitate se pot imbolnavi si pot da mai departe boala.intre un nevaccinat testat si sanatos si un vaccinat netestat, as sta langa cel nevaccinat.

    1. Romanul este un mic profesor. Suntem experti la incalcarea legii. Daca ne-am fi vaccinat mai multi nu eram din nou rusinea europei.

  2. Avind in vedere ca tara nu este cunstruita de Citu, cheltuielile sint platite si din banii nostri, ai nevaccinatilor, el nu poate INTERZICE NIMIC!  Sint destule restaurante , cinematografe, etc. Sa mearga vaccinatii unde vor intre ei si noi nevaccinatii unde vrem noi! Doar detinatorii acestor obiecte pot decide! Dar pentru acest lucru trebuie sa ai coloana!  In Florida, exista un patron de restaurant, pe care nu l-a inchis niciodata, in ciuda amenzilor!! Declaratia lui: „Prefer sa fac inchisoare!”  Citu face ce i-a ordonat  corupta de Ursula , omul elitei globale la EU!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *