Într-o comună de lângă Timişoara se conturează un mare parc industrial

Comuna din apropierea Timişoarei are deja pe teritoriul său câteva suprafeţe pe care s-au dezvoltat activităţi de comerţ şi servicii, precum şi câteva capacităţi industriale. Potenţial mai există, iar administraţia locală din Moşniţa Nouă a mai identificat terenuri care ar putea fi puse la dispoziţia investitorilor.

Proiectul, în colaborare cu Bucovăţul

Unul dintre cele mai interesante proiecte urmează să fie materializat în colaborare cu comuna Bucovăţ. Este vorba despre un parc industrial amplasat într-o zonă în care se întâlnesc teritoriile administrative ale Moşniţei şi Bucovăţului.

„Am identificat o suprafaţă destul de generoasă şi am vorbit şi cu domnul Jivan (primarul comunei Bucovăţ, n. r.) despre înfiinţarea unui parc industrial care se va putea amenaja atât pe teritoriul nostru, cât şi pe cel al lor. Va fi o zonă industrială în care se vor putea desfăşura mai multe tipuri de activităţi economice. Mai întâi, însă, noi trebuie să definitivăm un plan urbanistic general. Eu sper că îl vom finaliza în acest an. Mai rămâne, apoi, să creăm infrastructura necesară”, susţine Florin Octavian Bucur, primarul comunei Moşniţa Nouă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns