Într-o comună de lângă Timişoara se construiește cel mai frumos parc din județul Timiș. Îi va lăsa pe toţi… cu gura căscată

parc sag

Dacă ultimele renovări efectuate la parcurile din Timișoara i-au impresionat doar pe unii concetățeni, o mică localitate rurală din apropiere demarează lucrări ample de modernizare a unui loc de agrement, care promite să îi lase pe toți… cu gura căscată.

”Va fi cel mai frumos parc din întreg județul! Vorbim de o suprafață de 1,3 hectare pe care vom amenaja un teren de baschet, o zonă destinată șahiștilor și o alta cu mese de ping-pong. De asemenea, vom crea două locuri de joacă, unul destinat copiilor de până la trei ani și altul pentru cei care depășesc această vârstă. Totodată, creăm și un loc de relaxare cu alei și bănci, arbori și vegetație deosebită și un iaz cu podeț. Valoarea totală a proiectului este de peste 400.000 de lei, bani ce vor fi alocați de la bugetul local”, a precizat primarul comunei Șag, Flavius Roșu.

Potrivit acestuia lucrările vor demara în curând. În localitatea Șag populația se ridică la peste 3.500 de locuitori.

flavius rosu 1”Acest număr se referă la cei care au domiciliul în comună. În realitate, însă, în Șag trăiesc circa 4.500 de persoane. Casele deja ridicate se vând foarte repede pentru că, nemaiexistând locuri în Giroc și Dumbrăvița, oamenii s-au orientat către Șag, după desființarea gropii de gunoi. Se construiește mult, în special în zona mănăstirii. Este și motivul pentru care, anul acesta, din bugetul local, vom aloca fonduri pentru lucrări de asfaltare și pietruire de drumuri”, a precizat Flavius Roșu.

Conform edilului-șef, în acest an vor începe lucrările de extindere a iluminatului public, dar și de eficientizare a acestuia.

”Ca să montăm leduri în toată comuna sunt necesari 300.000 de euro. În prezent, factura pentru iluminatul stradal se ridică la 10.000 de lei lunar (peste 2.000 de euro). Dacă trecem pe leduri, costurile vor scădea la 40 la sută. Pentru extinderea rețelei de curent, plata lucrărilor se va face în următorii doi ani, iar pentru eficientizarea iluminatului, în cinci ani”, a adăugat primarul din Șag.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Într-o comună de lângă Timişoara se construiește cel mai frumos parc din județul Timiș. Îi va lăsa pe toţi… cu gura căscată

    1. Cu tot respectul dle LAIE..

      daca e asa cum spuineti dvs…. inseamna ca altele sunt avantajele pe care le-au descopetit oamenii tinerii care prefera Cartietul Sag-Manastire in defavoarea Girocului.

  1. Iulie 2020

    Inca asteptam Parcul care ne va lasa cu gura cascata. Cel mai cel din Timis.

    Nu spun ca nu e dragut, dar de la ce asteptari ai cand se prezinta si la ce e pe teren mai e drum lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *