Interviul cu Putin realizat de jurnalistul american Tucker Carlson va fi difuzat joi seară

Interviul lui Tucker Carlson cu Putin. Președintele Rusiei a vorbit despre războiul din Ucraina, ortodoxism, sufletul rusesc și despre împăcarea cu Zelenski

Interviul cu Putin realizat de jurnalistul american Tucker Carlson va fi difuzat joi seară

Interviul cu preşedintele rus Vladimir Putin realizat de prezentatorul american Tucker Carlson, un apropiat al lui Donald Trump, va fi difuzat joi pe site-ul său, a anunţat miercuri această fostă vedetă de televiziune pe contul său de Instagram, notează AFP, citat de Agerpres, scrie hotnews.ro.

Interviul va fi publicat la ora 18.00, ora Washingtonului (23.00 GMT), a precizat el într-o postare alb-negru, pe care sunt afişate feţele celor doi bărbaţi.

Tucker Carlson, un apropiat al lui Donald Trump, care a fost mult timp jurnalistul vedetă al canalului Fox News, a mers recent la Moscova pentru primul interviu acordat de Putin unui jurnalist occidental de la invadarea Ucrainei de către Rusia în februarie 2022.

CITEȘTE ȘI: Accident între patru mașini, soldat cu trei victime

Tucker Carlson, care a criticat de mai multe ori sprijinul american pentru Ucraina în ultimele luni, are în prezent o emisiune pe X (fost Twitter).

Vizita prezentatorului american, un colportor frecvent al teoriilor conspiraţiei, a fost acoperită pe larg de presa de stat rusă.

Kremlinul l-a contrazis, totuşi, pe Tucker Carlson, care s-a lăudat că este singurul care doreşte să vorbească cu preşedintele rus, susţinând că primeşte cereri pentru interviuri cu Vladimir Putin din partea presei occidentale.

Dar Tucker Carlson are o „poziţie care contrastează cu poziţia media tradiţionale anglo-saxone”, a afirmat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov.

Accesul de care beneficiază Carlson contrastează cu restricţiile impuse altor jurnalişti străini în Rusia, unde doi reporteri americani, Evan Gershkovich şi Alsu Kurmasheva, au fost arestaţi anul trecut şi se află în continuare în detenţie.

Foto: Natalia KOLESNIKOVA / AFP / Profimedia


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Interviul cu Putin realizat de jurnalistul american Tucker Carlson va fi difuzat joi seară

  1. În sfârșit, un gest normal într-o lume anormală, a minciunii, războiului și propagandei: aflăm și părerea celeilalte părți. Că n-or fi nici occidentalii depozitari ai adevărului absolut, nu-i așa?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *