Intervenții pe drumurile din Timiș, Caraș-Severin, Arad și Hunedoara. S-au folosit peste 380 de tone de material antiderapant (video)

Intervenții în Timiș, Caraș-Severin, Arad și Hunedoara. S-au folosit peste 380 de tone de material antiderapant

Intervenții pe drumurile din Timiș, Caraș-Severin, Arad și Hunedoara. S-au folosit peste 380 de tone de material antiderapant

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că s-a acționat și patrulat preventiv, în cursul nopții, în toate cele patru județe de pe raza de activitate a direcției, cu 99 de utilaje, care au folosit peste 380 de tone de material antiderapant și clorură de calciu.

CITEȘTE ȘI: Drumuri închise sau cu restricții de tonaj, din cauza zăpezii

”Un număr de 22 de utilaje s-au aflat pe autostrăzile A1, A6, A11, DN 7G, 9 utilaje pe drumurile naționale din jud. Arad, 20 în jud. Timiș și câte 24 pe drumurile naționale din jud. Hunedoara și Caraș-Severin.

Carosabilul este umed pe toată rețeaua de drumuri, iar pe alocuri este zăpadă îmbibată cu material antiderapant: DN 7A Obârșia Lotrului (VL) – Petroșani (HD), DN 66A Livezeni – Câmpu lui Neag (HD), DN 66 Iscroni (HD), DN 57 Coronini (CS) – Lățunaș (TM), DN 57B Oravița – Borlovenii Noi (CS), DN 58 km Reșița – Anina (CS)”, transmite DRDP Timișoara.

Foto: captură video


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *