Intervenție rapidă a polițiștilor de la Rutieră pentru salvarea a două persoane, în urma izbucnirii unui incendiu

Zile libere pentru angajații MAI. Ce prevede contractul colectiv de muncă. Noi drepturi pentru aceștia

Intervenție rapidă a polițiștilor de la Rutieră pentru salvarea a două persoane, în urma izbucnirii unui incendiu

Doi polițiști cărășeni n-au stat pe gânduri când au observat că la acoperișul unei case izbucnise un incendiu.

Cei doi, cadre ale Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Caraș-Severin, se aflau în timpul serviciului, sâmbătă dimineața, pe DN 6, la Jupa, când au observat incendiul și flăcările extinzându-se rapid.

CITEȘTE ȘI: Lucrări la rețele. Se întrerupe furnizarea apei într-o zonă a Timișoarei și în două localități din județ

Împreună cu un vecin, au intrat în casă unde au găsit un bărbat în vârstă și o tânără, pe care i-au scos imediat în siguranță, din interior.

De asemenea, în timp ce unul dintre polițiști a deconectat butelia de aragaz și a scos-o din casă, celălalt a apelat S.N.U.A.U. 112, solicitând sprijinul pompierilor și al personalului medical care, după ce a ajuns la fața locului, i-a acordat tinerei îngrijiri, întrucât aceasta suferise un atac de panică.

”Pe tot parcursul intervenției colegii noștri au rămas în zonă pentru a ajuta echipajele de intervenție, în scurt timp sosind și echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș care a efectuat cercetarea la fața locului, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, acoperișul casei fiind distrus aproape în totalitate.

Cu peste 30 de ani de experiență în munca de poliție, Marius a întâlnit în carieră multe situații limită în care a intervenit fără să stea pe gânduri, fiind un exemplu pentru colegii tineri precum este colegul său de astăzi, Ovidiu, care și-a început activitatea ca polițist în urmă cu doar 2 luni.

Dar, indiferent de anii de experiență, îi felicităm pe colegii noștri pentru modul de intervenție, mod prin care au reușit să ajute o familie și în același timp să prevină producerea unei tragedii”, transmite Poliția Caraș-Severin.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *