Intervenție în forță a jandarmilor, la Timișoara, din cauza unei familii care refuza să intre în carantină. Video!

jandarmi 9

O familie de romi a fost bagată forțat in carantină de jandarmi la Timişoara. Aceștia s-au întors din Anglia, iar cand au ajuns la cazarea obligatorie impusă de autorități au refuzat sa coboare din mașină.

Băgați forțat în carantină

O familie de romi a fost bagată forțat in carantină de jandarmi la Timişoara. Aceștia s-au întors din Anglia, iar cand au ajuns la cazarea obligatorie impusă de autorități au refuzat sa coboare din mașină. Forțele de ordine i-au dat jos din autoturism și i-au obligat să intre în zona de carantină. Incidentul a fost filmat de un tanar aflat deja în carantina, dar și de alți trecători. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

Publicată de TVR Timisoara pe Luni, 6 aprilie 2020

Forțele de ordine i-au dat jos din autoturism și i-au obligat să intre în zona de carantină. Incidentul a fost filmat de un tanar aflat deja în carantina, dar și de alți trecători. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

sursa: tvr timisoara

CITEȘTE ȘI: Când va fi ridicată carantina din cauza coronavirusului în Europa și în SUA. Ce spun specialiștii despre un posibil nou val de infectări


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns