Intervenţie brutală în vestul țării. Un bărbat a fost imobilizat de poliţişti prin aceeaşi manevră prin care a fost ucis George Floyd (video)

politisti 15

Intervenţia brutală a mai multor poliţişti din Reşiţa a ajuns virală pe internet, în contextul în care oamenii legi au aplicat aceeaşi manevră de imobilizare ca în cazul decesului americanului George Floyd.

În imagini se observă cum oamenii legii încearcă să pună la pământ un bărbat. Scenele şocante au loc în oraşul Reşiţa, iar în timpul intervenţiei bărbatul încearcă să explice că nu a făcut nimic. De asemenea, şi martorii evenimentului încearcă să explice oamenilor legii că bărbatul nu a făcut nimic ilegal.

 

vezi video AICI:

 

romaniatv

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Intervenţie brutală în vestul țării. Un bărbat a fost imobilizat de poliţişti prin aceeaşi manevră prin care a fost ucis George Floyd (video)

  1. Nu suntem departe de SUA . de la cazul Boureanu pana azi au fost multe asemnenea interventii si nu uitati ca avem si noi un mort fara sa se ancheteze cazul . Nici pana azi nu sa anchetat acel caz mortal cam in aceleasi conditii ca ceeace vedem aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *