Internet cu aromă de cauciuc în centrul urbei

protocol

Timișorenii care s-au tot plâns de mirosul de cauciuc din nordul orașului au acum parte de o consolare oferită de producătorul de anvelope și de cel cu același nume din industria automotive.

Pe cheltuiala firmei menționate și prin intermediul unui cunoscut furnizor de profil, în Piețele Victoriei, Libertății și Unirii există internet gratuit.

Evenimentul a fost marcat, marţi, la Primăria Timișoara, unde edilul-șef Nicolae Robu a și semnat un protocol cu reprezentanții sponsorului și ai firmei de telefonie.

Internetul gratuit din centru a fost apreciat drept „o inițiativă de mare impact în viața comunității timișorene”. Accesul este securizat, iar statisticile efectuate în ultimele două săptămâni (de când se poate beneficia de această facilitate) arată că au existat 7.000 de vizitatori unici și că orele cele mai solicitate sunt la prânz și seara.

În același context, municipalitatea timișoreană a anunțat derularea unui proiect-pilot, prin intermediul căruia aceleași firme vor oferi internet gratuit în cinci troleibuze și cinci autobuze ale RATT, care nu au avut instalată această facilitate.

Înainte de a se conecta, călătorii vor fi supuși unui mini-sondaj de opinie, în cadrul căruia vor trebui să răspundă la două întrebări: cât de mulțumiți sunt de condițiile generale din mijloacele de transport în comun și dacă instalația de climatizare funcționează sau nu. Cele zece autobuze și troleibuze vor circula, prin rotație, pe toate liniile din oraș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Internet cu aromă de cauciuc în centrul urbei

  1. Ce mizerie nemteasca! Javrele astea nemtesti ne iau de prosti – cum ar veni: „muriti voi, prostilor, din cauza poluarii noastre, dar lasa ca o sa muriti cu Internetul in brate!” Sa le multumim?!

  2. Exact , ne iau de fraieri, nu avem nevoie de internetul lor sa-si ia mizeria si sa se mute la ei in Germania . Sa polueze la ei acasa.nu la noi in Timisoara. Rusine lui Robu ca nu scoate Continentalul din oras.

    1. si dupa robu o sa vina altul care tot asa, nu va face nimic sa duca fabrica aia de acolo…. si tot noi platim cu plamanii nostri…..

  3. in fiecare zi PUTE. Dimineata la ora 7jumate 8, PUTE foarte puternic a cauciuc. Cred ca ma mut din TM, ma duc la sacalaz, sau Mosnita poate, Giroc….ca fabrica asta a imputit toata zona lipovei si dumbravita. Horror. Chiar pute!!! Superiorii nostri nu simt oare, sau nu-i deranjeaza? Pute ca la tigani cand dau foc la cauciucuri iarna sa se incalzeasca… THUMBS DOWN FOR CONTINENTAL. oare Conti Germania stie de ce genocid fac colegii lor in romania?

  4. Nu mai pot eu de netul lor, ma sterg la fund cu el. Vreau sa dispara mirosul asta urat, doar atat. Sa pot respira aer CURAT in fiec zi cand merg la lucru. Nu-mi trebuie vrajelile lor ca au bagat nush cati bani in filtre si alte prostii de-ale lor. Doar vreau sa MUTE fabrica aia de acolo.

  5. daca ar fi mutat fabrica aia de acolo poate nu ar fi costat atatea milioane cat au fost mecanismele si filtrele alea.

  6. Daca ar fi doar mirosul, inca ar fi bine! Problema cea mare o reprezinta suspensiile de particule din aer (invizibile), alea sunt foarte daunatoare pentru sanatate. Stie Continental din tara „varzarilor”? Pai tocmai ei au instalat porcaria asta de fabrica, pentru ca forta de munca este ieftina si pentru ca LI S-A PERMIS. Timisul este o mare plantatie de trestie de zahar (precum erau in Jamaica pe vremuri) muncita de banateni (in loc de negri) si, la fel ca in Jamaica acelor vremuri, ai carei proprietari sunt strainii (in mare parte nemtii, care detin si primele doua firme din judet ca cifra de afaceri – Continental Products si Continental Romania). Iar la nivel national ne „bucuram” de austriecii de la Schweighofer care ne devasteaza padurile (la concurenta cu bozgorul Verestoy), de austriecii de la OMV care ne exploateaza petrolul si gazele naturale etc…. Nu este neaparat o problema faptul ca proprietarii sunt straini, problema este modul in care acestia activeaza in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *