Internatul din Caransebeș va fi reabilitat de o firmă din Timișoara

Internatul din Caransebeș va fi reabilitat de o firmă din Timișoara

Internatul din Caransebeș va fi reabilitat de o firmă din Timișoara

Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, a semnat miercuri contractul prin care internatul de la „Traian Doda” va fi reabilitat energetic. Firma desemnată să se ocupe de lucrări, în urma licitației de pe SEAP, este din Timișoara.

Clădirea de pe strada Nicolae Popeea este într-o stare avansată de degradare, fiind uneori și adăpost pentru oamenii străzii, însă Primăria Caransebeș a reușit să prindă imobilul într-un proiect de reabilitare energetică pe PNRR. Odată licitația finalizată, primarul Felix Borcean și oficialii de la Strassen und Brueckenbau au parafat contractul prin care internatul va căpăta, la final, o nouă imagine, scrie caon.ro.

Termenul de execuție este de un an, ca și pentru celelalte clădiri care sunt reabilitate prin PNRR. Suma pusă la bătaie este de 7,3 milioane de lei fără TVA, bani care vor fi folosiți pentru anveloparea termică a imobilului și reabilitarea sistemului de încălzire, instalații noi de iluminat, sisteme alternative de producere a energiei termice și electrice din surse regenerabile și sisteme moderne de climatizare.

Conform celor de la Strassen und Brueckenbau, lucrările vor începe în foarte scurt timp.

CITEȘTE ȘI: Timișoara Capitală Culturală Europeană a ratat titlul de “Destinația Anului în România” și în 2023 și în 2024

Sursa foto: caon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *