„Interesul cetățeanului român nu e negociabil pentru PSD”, afirmă Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș

Grindeanu ministru

Partidul Social Democrat a obținut, zilele acestea, un mare succes în Parlament, prin adoptarea proiectului de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale.

Practic, demersul PSD aduce beneficii tuturor cetățenilor și elimină o serie de nedreptăți și prevederi nesustenabile care îi afectau pe toți contribuabilii.

De asemenea, se reduce substanțial timpul petrecut de oameni în fața ghișeelor, se va reduce suma totală a plăților pentru taxele nefiscale, taxele eliminate reprezentând 80 la sută din cheltuielile totale anuale făcute cu plata taxelor nefiscale de către cei care trebuie să le achite, se va simplifica, în același timp, activitatea instituțiilor publice, va crește consumul, va crește încrederea în instituțiile statului și, cel mai important, românii nu vor mai fi umiliți așteptând la cozi interminabile. Impactul eliminării celor 102 de taxe nefiscale este sub 0,1 la sută.
psd-campanie

Potrivit președintelui PSD Timiș, Sorin Grindeanu, social-democrații au realizat o serie de studii și analize complexe care au condus la concluzia că eliminarea celor peste 100 de taxe era necesară. Liderul PSD a dat garanții că partidul său va respinge orice încercare a actualului guvern de a reintroduce unele taxe.

„Demersul nostru vine în sprijinul oamenilor și nu înțeleg de ce reprezentanții guvernului tehnocrat sunt atât de deranjați. Probabil că domnul Cioloș se simte inconfortabil în dublul rol pe care îl joacă, acela de tehnocrat și, în același timp, de preferat al unor partide politice, dar interesul cetățeanului român nu e negociabil pentru noi.

PSD a venit cu un proiect care a fost votat atât de Senat, cât și de Camera Deputaților. Românii trebuie să redescopere democrația și forța votului liber exprimat în Parlament. Prin opoziția față de acest proiect, care elimină 102 taxe, actualul guvern demonstrează că are o agendă ascunsă față de români”, a afirmat președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “„Interesul cetățeanului român nu e negociabil pentru PSD”, afirmă Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș

  1. nu poate decat sa ma bucure scoaterea celor 102 taxe pt ca e spre binele nostru, ciolos ar trebui sa taca din gura, marele tehnicrat simpatizant al unui partid

  2. Felicitari pentru adoptarea proiectului de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, singurii care s-au gandit la buzunarul romanului si au actionat in consecinta… bravo PSD.

  3. Ce fel de taxe nemaipomenite a eliminat PSD-ul condamnatului Draqnea ??? Ce coadă nemaipomenită am făcut să plătesc taxa radioTV când a fost reținută pe factura de curent electric ? Cum nu vă bate Dumnezeu să mințiți în halul acesta și proștii care vă votează sar în sus de bucurie, vezi mai sus ? Cine a introdus toate aceste taye dacă nu guvernele PSD, care au condus țara aceasta nefericită majoritatea timpului ? Numai cretin să fii, poți crede acest partid împuțit de comuniști camuflați în ”socialiști” …

  4. ce fel de oameni sunteti ? sa ne amintim ca guvernul condus de ponta a fost cel mai tare. cand face cineva ceva pt tara, sariti toti, cand nu face nimeni nimic spuneti ca avem un guvern caruia nu-i pasa de noi. cine sa va inteleaga si pe voi ? economia tarii va avea de castigat in urma acestor taxe care au fost scoase…ganditi putin inainte sa comentati

  5. Nu mai fiti carcotasi. Guvernele conduse de PSD au avut cele mai mari cresteri economice, Vacaroiu (+3.9%, +7.1%), Nastase (+5.2%, – +8,4%), Tariceanu (+4,2% – +8,5%), Ponta (+3% – +3,8%), toti au dus tara pe plus in mandatele lor, in schimb guvernele Stolojan, CDR, Boc, Ungureanu,etc. toate au fost gherla, iar cei din urma, in ciuda taierii pensiilor si salariilor nu au trecut de minus.

Lasă un răspuns