Interes IMENS pentru meciul Poli – UTA. Accesul copiilor sub 14 ani este GRATUIT! Ce se întâmplă la casele de bilete

poli uta 3

Biletele pentru partida dintre ACS Poli Timişoara şi UTA, programată astăzi, cu începere de la ora 20,30, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, se vând ca pâinea caldă.

Pentru a face faţă solicitărilor, clubul de pe Bega a decis să deschidă mai devreme, la ora 10, casieria de lângă tribuna oficială, mulţi bănăţeni dorind să-şi achiziţioneze tichetul de intrare astăzi, în ziua jocului.

„Vă recomandăm să achiziţionaţi bilete din timp, pentru a evita cozile şi aglomeraţiile dinaintea meciului. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces liber”, transmit oficialii grupării ACS Poli.

Vă reamintim preţurile biletelor: tribuna 1 – 15 lei, tribuna 2 – 15 lei, peluză oaspeţi – 15 lei, tribuna 0 – 25 de lei, lojă – 50 de lei. Prim-divizionara timişoreană a mai anunţat că abonamentele pentru stagiunea fotbalistică 2016-2017 vor fi valabile la partida cu rivala arădeană.

Legat de problemele de lot, antrenorul Ionuţ Popa nu va conta în partida de astăzi pe Adrian Poparadu, Denis Haruţ şi Cosmin Bîrnoi, accidentaţi sau menajaţi pentru a-şi clarifica situaţia şcolară. În schimb, Pedro Henrique a fost iertat pentru eliminarea suferită la partida de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu şi ar putea fi inclus în lista de 18 jucători pentru primul duel cu UTA.

Arădenii au schimbat numele echipei

Din punct de vedere juridic, perioada în care secund-divizionara de pe Mureş a evoluat sub denumirea UTA Bătrâna Doamnă s-a încheiat printr-o sentinţă definitivă, pronunţată săptămâna trecută, a Judecătoriei Arad.

„Avem sigla, avem palmaresul, avem culorile, iar acum avem şi numele echipei, obţinut prin sentinţă judecătorească definitivă – marcă înregistrată la OSIM, dar oficial, însă, la Federaţia Română de Fotbal, numele va fi schimbat numai după barajul de promovare cu ACS Poli Timişoara.

Ne dorim ca victoria obţinută în instanţă pentru schimbarea denumirii, după ani de demersuri, să fie dublată de o victorie în baraj, astfel încât echipa să revină în Liga I sub numele de FC UTA Arad”, a declarat, sâmbătă, Decebal Codru Grădinariu.

Potrivit acestuia, demersurile pentru revenirea la vechea denumire, cea de FC UTA Arad, au urmat calea legală: „Mai întâi ne-am adresat Ministerului Justiţiei, de unde s-a primit un răspuns negativ, iar mai Judecătoriei Arad, instanţa dându-ne dreptate”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns