Întâmplare de coşmar pentru un şofer, chiar în faţa primăriei din Dumbrăviţa (foto)

Un conducător auto şi-a avariat serios autoturismul, în urma unui eveniment cel puţin ciudat, petrecut în localitatea Dumbrăviţa, chiar în faţa primăriei.

Păgubitul şi-a vărsat necazul pe o reţea de socializare, nu însă înainte de a-i a feri pe ceilalţi şoferi de un potenţial ghinion.

De povestea asta ce ziceți?: duminica seara ma întorceam din Arad, se mergea în coloana în fata mea era un Opel 4×4. În fata primăriei din Dumbrăvița intersectie str. Petofi Șandor cu str. Koss, înainte de semafoare vad cu opelul din fata mea sare peste ceva. Franez și eu puternic și încerc sa evit ce era pe sosea; adică BOLOVANI DE DIMENSIUNI MARI, BUCĂȚI DE STANCA EXACT PE MIJLOCUL DRUMULUI căzute probabil dintr.un transport de piatra „asigurat” românește. Una dintre bucățile de stanca însă îmi e fatala. Sparge masca fata și apărătorul de plastic, sparge radiatorul mașini, îndoaie bratul și se oprește sub mașina. Pierd lichidul de răcire și rămân în mijlocul drumului. Opelul 4×4 din fata nu pățește nimic având garda la sol incomparabil mai înaltă ca a mea. Apare politia, constata, îmi spune ca sunt slabe șanse sa găsească vinovatul, îmi înmânează constatarea zicându.mi sec sa îmi tractez mașina de pe carosabil și pleaca . La service reparatia e în jur de 4000 de lei. Casco nu aveam. Am îndepărtat eu restul de bolovani de pe carosabil sa nu mai pățească altcineva ce am pățit eu„, a scris tânărul şofer pe grupul Info Trafic Jud. Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Olga 9 ianuarie 2019
Intersecția e Monitorizata video. Să ceară înregistrare.