Inspectoratul Școlar Timiș a rămas fără internet după ce Nicolae Robu a tăiat cablurile

robu 12

Acțiunea în forță a primarului Nicolae Robu de tăiere a cablurilor suspendate din centrul Timișoarei s-a lăsat cu pagube pe câmpul de luptă, respectiv la Inspectoratul Școlar Județean Timiș, care a rămas fără internet și intranet.

CITEȘTE ȘI: Român angajat ca ‘sclav’ de fiul unui milionar din Anglia: ‘Îmi ţine berea şi îmi aduce ţigări’ (video)

În aceeași situație a fost Colegiul Pedagogic ”Carmen Sylva”, toate aceste în timp ce era a două zi de simulare la bacalaureat, la limba maternă, și este în plină desfășurare și înscrierea în clasa pregătitoare.

„Astăzi s-a desfășurat proba la limba maternă în cinci școli din Timișoara. Fiecare școală unde s-a susținut proba a avut internet.

Am cerut școlilor ca mâine, când are loc o nouă probă a simulării bacalaureatului, fiecare unitate de învățământ să aibă o sursă alternativă de internet”, a spus inspectorul școlar general-adjunct Halasz Ferenc.

Mâine va avea loc o nouă probă a simulării bacalaureatului școlar de iar unitățile de învățământ vor avea două surse pentru internet.

De remarcat că acțiunea în forță a primarului Nicolae Robu, nu a dus la distrugerea cabului de internet al primăriei.

O manevră de mare finețe…

Foto: CONSTANTIN DUMA


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Inspectoratul Școlar Timiș a rămas fără internet după ce Nicolae Robu a tăiat cablurile

  1. Asta e primarul Timisoarei…..Cablurile de pe stalpi trebuie sa dispara cat mai repede… Exista infrastructura subterana pentru cablisti, asa ca degeaba tipa, ei stiau de mult ca trebuie sa isi mute infrastructura sub pamant dar au tot amanat…acum a intarcat balaia….ha ha ha…

Lasă un răspuns