Înscrieri la Centrul special de pregătire ”Matematica, arta și arhitectura” al Liceului de Arte Plastice din Timișoara

arta 6

Centrul special de pregătire ”Matematica, arta și arhitectura” se pregătește să primească o serie nouă de elevi de clasa a IV-a care își vor putea pune în practică latura creativă, transpunând elementele de geometrie în lucrări artistice.

CITEȘTE ȘI: O investiție de 18 milioane de euro va aduce 500 de noi locuri de muncă în vestul țării

Activitatea centrului se desfășoară în cadrul Liceului de Arte Plastice din Timișoara, fiind inițiată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș. Pregătirea elevilor va fi asigurată de profesori de matematică, arhitecți, designeri și graficieni.

Înscrierea candidaților se va desfășura până pe data de 12 noiembrie, prin completarea unui formular online pe site-ul www.arteplasticetm.ro și pe pagina de Facebook a Minimath. În vederea admiterii, micuții candidați vor trebui să realizeze o lucrare cu tema ”Reprezentarea unui basm prin forme geometrice, executată în creion sau culoare, pe hârtie de desen format 25 cm x 25 cm.

Fotografia lucrării va fi denumită după modelul Nume_Prenume_Școala și va fi transmisă la adresa de e-mail [email protected], în perioada următoarea înscrierii, cuprinsă în intervalul 12-16 noiembrie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns