Înscrieri deschise pentru 3×3 UVT Challenge

Înscrieri deschise pentru 3x3 UVT Challenge

Înscrieri deschise pentru 3×3 UVT Challenge

Baschetul 3X3 face casă bună cu Universitatea de Vest din Timișoara.

În 2021, CSU UVT a participat pentru prima dată în campionatul național cu echipa masculină, iar în acest an a mai participat în CN indoor și în CN outdoor, atât cu o echipă masculină, cât și cu una feminină.

CITEȘTE ȘI: Pro Timiş are juniori de elită

Acum a venit timpul să organizeze primul turneu. Astfel, în perioada 20-21 august, va avea loc 3X3 UVT Challenge pe terenul de baschet al Universităţii de Vest situat pe Bd. Vasile Pârvan nr. 4. Categoriile de vârstă sunt OPEN şi U18 (feminin și masculin).

Înscrierea la turneu este gratuită și toți participanții primesc maiouri de joc. Mai multe detalii, precum și regulamentul competiției, pot fi găsite pe site-ul www.csu-uvt.ro/3la3.

Vor fi organizate totodată concursuri de slam dunk, de aruncări de 3 puncte și concursuri pentru spectatori. Pasionații de baschet pot participa la eveniment în calitate de concurenți, spectatori sau voluntari.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, evenimentul va avea loc în sala mare FEFS – UVT, lângă terenul de baschet.

Evenimentul face parte din programul Sportul Universitar UVT – Activ în Competiții și Comunitate, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte în cadrul apelului #OrașulÎnMișcare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns