Înregistrare gratuită pentru imobile. Comună din Timiș, inclusă în Programul Național de Cadastru și Carte Funciară

Agenţia de Cadastru şi Publicitate Imobiliară: Programul "Cadastrarea satului românesc", prioritate

Înregistrare gratuită pentru imobile. Comună din Timiș, inclusă în Programul Național de Cadastru și Carte Funciară.

Comuna Belinț, cu întreaga Unitate Administrativ Teritorială, a fost inclusă în Programul Național de Cadastru și Carte Funciară (PNCCF).

Cu această ocazie, administrația locală va putea începe lucrările de înregistrare gratuită sistematică a imobilelor în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară pentru toate imobilele situate în intravilanul și extravilanul satelor arondate.

Pentru comuna Belinț, contractul de servicii a fost semnat de către Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară București, în luna iulie, prestator fiind un SRL din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Lemnul de foc nu este o alternativă la gaz. Prețul a explodat față de 2021. Chiar și cu 40% mai scump

”Înainte de încăperea efectivă a lucrărilor de teren, Primăria Belinț împreună cu prestatorul Geolink SRL va demara o campanie de informare publică locală și va organiza o primă rundă de întâlniri cu cetățenii, care va avea loc în fiecare sat aparținător comunei, după un program. Vom reveni cu informații legate despre acest proiect deosebit de important pentru comuna noastră, cat de curând”, a transmis Laurențiu Ionel Tîrziu, primarul comunei Belinț.

La aceste întâlniri publice se vor prezenta proiectele aflate în derulare și în curs de implementare și, bineînțeles, se vor primi sugestii de la cei prezenți. O primă rundă de informare va avea loc marți, 20 septembrie, la Căminele Culturale din Babșa, de la ora 9, Gruni, ora 10.30, Chizătău, ora 12 și Belinț, ora 14.30.

De menționat este faptul că principalul punct de informare va fi amplasat în cadrul Primăriei Comunei Belinț, iar acesta va fi deschis între orele 12 și 16.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *