Înotul te menţine tânăr! Salbă de medalii pentru sportivii timişoreni de la masters

Înotul te menţine tânăr! Salbă de medalii pentru sportivii timişoreni de la masters

Sportul nu are vârstă! CSM Timişoara a avut cinci reprezentanţi în bazin la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de înot masters. Competiţia s-a desfăşurat recent la Reşiţa cu participarea a 125 de sportivi de la 24 de cluburi.

Bilanţul este unul excepţional: 23 de medalii, dintre care 15 de aur, şase de argint şi două de bronz.

Gheorghe Szuhanek a concurat la categoria 80-84 de ani în probele de 50 de metri bras, 50 de metri spate şi 50 de metri liber, reuşind să cucerească trei medalii de aur.

Iozsef Vilmos Soos (categ. 75-79 de ani) a luat startul în opt probe şi a obţinut şapte medalii de aur (100 de metri liber, 200 de metri liber, 400 de metri liber, 800 de metri liber, 50 de metri bras, 100 de metri bras, 200 de metri bras) şi una de argint (50 de metri liber).

Cristina Achim (categ. 50-54 de ani feminin) s-a întors acasă cu o medalie de aur (50 de metri fluture) şi trei de argint (50 de metri, 50 de metri spate, 50 de metri bras, 50 de metri liber).

Claudia Kadam (categ. 45-49 de ani feminin) a luat două medalii de argint (50 de metri spate, 100 de metri liber) şi două de bronz (50 de metri liber, 100 de metri spate).

CITEŞTE ŞI: Fenici: „Facem orice pentru a ne salva, pentru a juca în continuare în prima ligă”. Programul meciurilor SCM Poli de la baraj

Cătălin-Florin Iovin (categ. 45-49 de ani masculin) a câştigat toate probele la care a participat (50 de metri fluture, 50 de metri bras, 50 de metri liber, 50 de metri spate).

* * * * * * * * * * * * * * * * *

!!! Dacă sunteţi antrenor iar sportivii pregătiţi de dumneavoastră au obţinut rezultate remarcabile, în orice ramură, nu ezitaţi să ne contactaţi, transmiţându-ne pe adresa de email [email protected] câteva rânduri despre competiţia la care au participat, însoţite de 2-3 imagini. Petru detalii suplimentare, vă rugăm să ne puneţi la dispoziţie numărul dumneavoastră de telefon.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns