Înotăm pentru viață

inot

Timișorenii sunt invitați să înoate în cadrul unui proiect dedicat susținerii persoanelor afectate de o cumplită maladie. ”Înotăm pentru viață”, eveniment organizat pentru a susține proiectul Asociației ”Moving On”, are ca scop strângerea de fonduri urmărindu-se îmbunătățirea vieții pacientelor, supraviețuitoarelor și familiilor acelora care se confruntă cu efectele secundare ale diagnosticului de cancer mamar.

Potrivit organizatorilor, cei mai mari dușmani în calea vindecării sunt solitudinea celor afectați de boală, precum și ignoranța și indiferența celor din jur, iar acțiunea – programată în 15 aprilie (între orele 14 și 17), la Arena Aqua Sport – oferă comunității o posibilitate de a sprijini lupta pentru viață.

Pot participa copii cu dizabilități care în trecut au beneficiat de cursuri de înot gratuite, precum și înotători amatori sau avansați. Cauza poate fi susținută și prin sponsorizarea unuia dintre participanți.

“Dacă putem face un bine cu impact și mai mare pentru oameni, pentru societate, înseamnă că am reușit să punem lumea în mișcare”, susține Timea Somogyi, organizator.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns