A înnebunit lupul? Angajările în Timişoara se fac în funcţie de porecla din liceu şi prietenii de pe Facebook!

kfc

Criza de forţă de muncă generează situaţii dintre cele mai bizare. Rămas fără angajaţi, lanţul de magazine KFC a declanşat o campanie de recrutare cu totul ieşită din comun.

CITEŞTE ŞI: „M-am trezit BOGAT peste noapte, BOGAT în bancnote!”. Povestea românului care a mers să schimbe 150 $ și i-a lăsat pe bancherii venezueleni fără BANI

Nu este nevoie nici de experienţă, nici de referinţe şi nu mai contează nici CV-ul.

Tot ceea ce trebuie să facă doritorii de locuri de muncă este să vină direct în restaurante, unde tava va fi transformată într-un aşa-zis CV creativ.

CITEŞTE ŞI: Alina Gorghiu, cap de listă la PNL Timiş!

Pe foaia primită, există nişte „câmpuri” (adică locuri de completat), unde aplicanţii trebuie să treacă principalele atu-uri cu care să convingă angajatorul. „Câmpurile” sunt absolut şocante: porecla din liceu, numărul prietenilor de pe Facebook, serialele preferate şi muzica pe care o ascultă!

Cineva care era poreclit „Bulişor” şi urmărea serialul „Suleyman Magnificul” va concura cu „Virginela” care se uita la „Sclava Isaura”!

Nu se poate da încă un răspuns în privinţa câştigătorului, însă lanţul de restaurante anunţă că cei selectaţi au şansa de a ajunge în poziţii de conducere. Asta, însă, după o serie de cursuri şi teste (tot pe bază de porecle, evident), pentru că, deocamdată, cei selectaţi vor fi doar… casieri şi bucătari.

Pasul următor va fi, probabil, afişarea poreclei pe ecusonul de serviciu, un adevărat deliciu pentru clienţi, veniţi să-i vadă pe Moflea, Căldare, Covrigel şi Dudulina. Şi mai cârcotesc unii că nu avem personal calificat…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “A înnebunit lupul? Angajările în Timişoara se fac în funcţie de porecla din liceu şi prietenii de pe Facebook!

  1. In aceste rahaturi de joburi faci mai multa munca voluntara, caci salariul e de nivelul Zimbabwe unde cel mediu este de 253 dolari/luna. In strainatate doar sudamericanii mananca in KFC-uri. O singura data am servit ceva intr-un local din Madrid, doua zile am avut indigestie, la fel sunt si Burger King, Mc Donald. Probeaza, dar pregateste-te,… asta daca nu cumva esti obisnuit sa mananci gunoaie, atunci nu vei avea probleme. Imi amintesc de restaurantele bune din oras, unde in copilarie serveam mancare delicioasa si sanatoasa la preturi decente. Acum nu sti ce servesti. Bine ca se mai trezesc si romanii.

Lasă un răspuns