Alina Gorghiu, cap de listă la PNL Timiş!

robu si gorghiu

PNL Timiş a definitivat listele electorale. Lovitura de imagine pe care au reuşit să o dea liberalii constă în plasarea Alinei Gorghiu, preşedinte naţional, drept cap de listă la Senat!

Locul doi va fi ocupat tot de o femeie, Mariana Nagy, provenită din fostul PDL.

Principiul parităţii a fost motivul pentru care a trebuit sacrificat Dumitru Dinulescu, apropiatul lui Nicolae Robu, cel care figura iniţial pe locul secund.

Dealtfel, Dinulescu a plecat foarte supărat de la şedinţă. La Camera Deputaţilor, primele patru poziţii sunt ocupate, în ordine, de Marilen Pirtea, Ben Oni Ardelean, Balint Petrescu şi Liliana Oneţ.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Alina Gorghiu, cap de listă la PNL Timiş!

    1. Penibili liberalii timiseni in frunte cu vesnic tanarul Robu.PENIBIL! Gorghiu nu are curaj sa candideze in Bucuresti cu ar fi normal ptr un presedinte de „mare” partid. Desi i am votat mereu sperand ca sunt altfel ,nu mai pot,chiar nu mai pot.Bratienii au facut o tara …epigonii?

      1. Eu am votat inclusiv cu Marele Mut, în 2014. Acum, nu ca Ponta ar fi fost mai bun. Nici pe departe. Dar PNL Timis este un partid fantoma, un partid de morți în frunte cu marele Estompat. N-au pic de vlaga, osatura partidului e compromisă, filiala nu mai generează lideri. Mai mult de 20-22% nu va scoate în Timiș în timp ce PSD va avea cam același scor de la locale, poate o idee mai mult, în condițiile în care Bojin nu va mai putea rupe din electoratul tradițional. O sa fie urat pt. PNL.

  1. Sa ai un ditamai judetul cu optiuni clare de dreapta (fara asistati social, salarii bune si foarte bune) si tu, ca principal partid declarat de dreapta sa faci TOTUL pentru a pierde se cheama ca esti PROST (sa-mi scuzati cuvantul dur, d-le redactor). O adunatura jalnica de PROSTI la PNL TIMIS.

  2. Ce cauta Alinutza in Timis? Sa se duca dracului in colegiu de la Tecuci, locul de bastina sau sa candideze la mitici in Bucuresti ca acolo isi plimba fundul. Nu are ce veni aici doar ca sa mai castige un mandat!

Lasă un răspuns