Inima de magistrat timişorean, greu de-nduplecat

Magistrații, o categorie considerată aparte datorită statutului lor, sunt și ei oameni cu nevoi ca ale celorlalți, cu vieți mai mult sau mai puțin împlinite, cu probleme mai mici sau mai mari. Când vine vorba despre alegerea partenerului de viață, însă, lucrurile se schimbă puțin.

În Palatul Dicasterial din Timișoara activează 156 de judecători, cei mai mulți reprezentând sexul frumos. Statutul lor civil arată că majoritatea femeilor din urbea de pe Bega care au îmbrăcat roba de magistrat sunt singure, necăsătorite sau divorțate, o dovadă a faptului că la inima de judecător nu se ajunge așa ușor.

Unele dintre cele care și-au ales deja un partener de viață se pare că au fost atrase de… ingineri, 11 dintre ele fiind căsătorite cu bărbați care au o diplomă în acest domeniu. Evident, nici cei din aceeași breaslă n-au fost ignorați, 19 juriști (procurori, avocați, notari sau judecători) reușind să le ducă în fața altarului pe doamnele – magistrat.

Printre soții judecătoarelor se numără însă și câțiva polițiști, oameni de afaceri, un inspector agricol, unul de asigurări, un merceolog, un reprezentant de vânzări, un agent operațional din aviație, un medic și un profesor.

Nu doar femeile-magistrat au preferințe. Cei mai mulți dintre judecătorii de la Timișoara care poartă verighetă au fost cuceriți de reprezentante ale sexului frumos tot din domeniul juridic (fie că sunt avocate, juriste, mediatoare sau procuroare), pe locul doi clasându-se cele care profesează în domeniul educației (profesoare și educatoare).

Celelalte soții de magistrați activează în domeniul telefoniei mobile, medicinei, psihologiei și al resurselor umane.

0 Comments

No Comment.