Infocentrul turistic va fi deschis în weekend-ul 17-19 februarie

Infocentrul turistic va fi deschis în weekend-ul 17-19 februarie

Infocentrul turistic va fi deschis în weekend-ul 17-19 februarie.

Pentru a veni în întâmpinarea turiștilor care vor dori să descopere orașul și având în vedere evenimentele de anvergură internațională ce se vor desfășura la Timișoara, în perioada 17-19 februarie 2023, programul cu publicul la Infocentrul turistic va fi prelungit.

CITEȘTE ȘI: Inflația a ajuns la 15,1% în ianuarie și rămâne ridicată. Deşi s-au redus facturile la energie, alimentele şi serviciile se scumpesc în continuare 

Astfel, Infocentrul turistic Timișoara va fi deschis pentru vizitatori inclusiv în zilele de 17, 18 și 19 februarie, între orele 9 – 17, în spațiul de pe strada Alba Iulia, nr. 2.

Cei interesați vor avea acces la detalii privind programul evenimentului de deschidere ”Timișoara  2023 – Capitală  Europeană  a  Culturii”, precum și la materiale și informații utile cu privire la obiective turistice, puncte de atracție din oraș, modalitatea de acces la acestea.

Sute de mii de turiști vor avea ocazia să descopere Timișoara – Capitală Europeană a Culturii, care își propune să pună în  mișcare  energia  comunității  cu  ajutorul  culturii  pentru  o  cetățenie  europeană  mai conștientă și mai activă și să împărtășească valorile, experiențele și aspirațiile sale cu restul  Europei.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *