Infirmieră surprinsă în timp ce lua șpagă!

spital caransebes

O infirmieră a secției de Chirurgie de la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș a fost ridicată pentru audieri în această dimineață de ofițeri ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, în urma unui flagrant. Persoana ar fi pretins sume de bani în scopul unor presupuse angajări la spitalul din Caransebeș, pe care le-ar putea înlesni prin relațiile de care dispune.

CITEȘTE ȘI: Cum arăta timișoreanca Lavinia Pîrva, soţia lui Ştefan Bănică, înainte de operaţiile estetice

Acțiunea se desfășoară sub îndrumarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, infirmiera spitalului fiind audiată chiar în acest moment de către oamenii legii.

CITEȘTE ȘI: O tânără de 17 ani s-a aruncat de pe o pasarelă pietonală. A căzut pe liniile de cale ferată

Vă reamintim că la conducerea Spitalului Municipal din Caransebeș se află din luna decembrie 2018 fostul manager al Caromet-ului, Octavian Dena, nominalizat pentru această funcție de primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean. Dena a refuzat să își pună la dispoziție telefonul pentru a fi contactat de publicația noastră și, prin urmare, nu avem un punct de vedere legat de situația creată la unitatea medicală pe care o conduce.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanul Florin Călinescu schimbă ținta atacurilor – Codrin Ștefănescu, luat în vizor: Va fi președintele țării și al PSD

Contactată de Reper 24, Mihaela Popovici, fostul manager al SMU Caransebeș afirmă că anumite rumori legate de persoana surprinsă astăzi de investigatorii criminalității economice în timp ce primea sume necuvenite, ar fi ajuns și la urechile acesteia, scrie reper24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Infirmieră surprinsă în timp ce lua șpagă!

  1. Aha! La doctori nimic spaga?
    Doar infirmiera.Cu asta s-au rezolvat toate problemele din Sanatatea Publica (sistemul de asigurari de sanatate)
    FELICITARI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *