Industria timișoreană a ospitalității, aproape la pământ

protest horeca

Organizația patronală HORETIM, reprezentanta industriei ospitalității timișorene, susține și apără interesele membrilor săi în comunitate.

Printr-un comunicat transmis astăzi de Corina Macri, președinta HORETIM, se arată că: „Situația cu care se confruntă acest sector de activitate este fără precedent, iar criza economică generată de pandemie aduce antreprenorii din domeniu în pragul colapsului”.


CITEŞTE ŞI: soferita suceavaȘoferiță pe contrasens, în mașina cu volan pe dreapta: ”Abia am venit din Anglia. Am stricat ceva? (Video)


Reprezentanții sectorului din Timișoara s-au alăturat, astăzi, colegilor din București și au susținut un prin oprirea activității horeca și întâlnirea membrilor din industrie în Piața Unirii, pentru a explica deschis situația ospitalității la zi și prognozele dure pentru viitorul imediat.

„Ca urmare a crizei datorată pandemiei și a măsurilor restrictive instaurate de autorități, industria noastră este în prezent cea mai afectată, înregistrând un declin brusc care a dus astăzi la scăderea cifrei de afaceri cu aproximativ 70 la sută față de primele șase luni ale anului trecut și a determinat suspendarea activității în cazul a peste 40 la sută dintre operatori”, se mai spune în comunicatul HORETIM.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *