Industria timișoreană a ospitalității, aproape la pământ

Organizația patronală HORETIM, reprezentanta industriei ospitalității timișorene, susține și apără interesele membrilor săi în comunitate.

Printr-un comunicat transmis astăzi de Corina Macri, președinta HORETIM, se arată că: „Situația cu care se confruntă acest sector de activitate este fără precedent, iar criza economică generată de pandemie aduce antreprenorii din domeniu în pragul colapsului”.


CITEŞTE ŞI: Șoferiță pe contrasens, în mașina cu volan pe dreapta: ”Abia am venit din Anglia. Am stricat ceva? (Video)


Reprezentanții sectorului din Timișoara s-au alăturat, astăzi, colegilor din București și au susținut un prin oprirea activității horeca și întâlnirea membrilor din industrie în Piața Unirii, pentru a explica deschis situația ospitalității la zi și prognozele dure pentru viitorul imediat.

„Ca urmare a crizei datorată pandemiei și a măsurilor restrictive instaurate de autorități, industria noastră este în prezent cea mai afectată, înregistrând un declin brusc care a dus astăzi la scăderea cifrei de afaceri cu aproximativ 70 la sută față de primele șase luni ale anului trecut și a determinat suspendarea activității în cazul a peste 40 la sută dintre operatori”, se mai spune în comunicatul HORETIM.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns