Incredibil! Aşa transportă o firmă din Lugoj carcasele de porci

O firmă din Lugoj se află în centrul unui scandal uriaş după ce unul dintre şoferii săi a fost fotografiat în timp ce transporta carcase de porci, cu uşile deschise.

Masina a fost vazuta in trafic de catre un sofer care a fotografiat si a postat pe o retea de socializare, postarea uluindu-i pana si pe medicii veterinari. Imaginea a provocat zeci de comentarii, oamenii intrebandu-se, pe buna dreptate, daca este posibil sa cumpere carne transportata in asemenea conditii. Fotografia incredibila a fost realizata in municipiul Arad si camionul se afla in miscare.

Autoritatile s-au sesizat imediat si au demarat procedurile de identificare a firmei si a soferului, in conditiile in care se vede clar ca nu sunt respectate nici cele mai elementare norme de igiena si transport ale carnii. ”Am demarat o ancheta si am reusit sa identificam firma. Este vorba de un transportator din Lugoj.

Au fost verificate toate carmangeriile din judetul Arad si am stabilit ca niciuna dintre aceste carmangerii nu a fost aprovizionata de aceasta firma din Lugoj, deci nu a descarcat in Arad”, a declarat pentru lugojinfo.ro Viorel Agud, director executiv la Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Arad. Seful DSV sustine ca autoritatile din Arad nu pot lua nicio masura pentru ca este vorba de o firma din alt judet si cazul a fost transferat catre colegii din Timis.

Firma care a transportat carcasele de porci are sediul in Lugoj, pe strada Olosagului si nu este exclus sa se aleaga cu o amenda drastica in urma acestui incident.

lugojinfo.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Incredibil! Aşa transportă o firmă din Lugoj carcasele de porci

  1. se va musamaliza, da-i dracu! e firma asexpress din lugoj, sint orientati, aduce de la comtim, conditiile sint groaznice, vara bazele stau pe carcasele alea ca pe mort. sa nu mai vorbim de miros, pute a cadavru. distribuie si in timisoara, eu stau pe rebreanu, aduceau si la magazinul-carmangerie de pe raneti, cred ca au renuntat la ei, prea neseriosi. bataie de joc la adresa comsumatorilor. i-as da soferului si patronului sa manance din carnea aia, mama lor! ministre, uite aici de ce mor copii la arges, nu mai cautati cai verzi pe pereti.

Lasă un răspuns