Inconștiență la volan, în județul Timiș: cu 135 de km/h în localitate, numere false și șofer băut

inconstienta la volan

Nici nu a început bine anul, că polițiștii de la rutieră s-au și confruntat cu șoferi care se urcă la volan și încalcă flagrant regulile, punându-i în mare primejdie pe ceilalți participanți la trafic.

Asta fără să mai punem la socoteală faptul că-și riscă și ei viața.

Primul caz a fost cel al unui tânăr de 23 de ani care conducea cu 135 de km/h în Cenad, în condițiile în care limita de viteză era de 50 de km/h.

L-au oprit și au avut parte de o surpriză: mașina condusă de vitezoman avea numere false, nefiind, de fapt, înscrisă în circulație. Șoferul s-a ales cu permisul suspendat, dar și cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu numere false.

Și polițiștii din Peciu Nou au descoperit un conducător auto care șofa ignorând o regulă de bază: consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost oprit în cadrul unui control de rutină. Verificarea cu aparatul alcooltest a scos la iveală faptul că avea o alcoolemie de 1.01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele  acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *