Inconștient la volan! Şofer de 19 ani, prins cu 163 km/h în localitate

Mașinile cu radar vor fi poziţionate vizibil, cu înscrisurile Poliţiei Rutiere / Raport favorabil din partea Comisiei de industrii şi servicii a Camerei Deputaţilor / Proiectul a fost aprobat tacit de Senat

Un șofer în vârstă de 19 ani a fost surprins circulând cu o viteză de 163 km/h în localitatea Șiria, viteza maximă admisă fiind depășită cu 73 km/h.

Polițistii rutieri din Arad au desfășurat, la sfârșitul acestei săptămâni, mai multe acțiuni pe șoselele din oraș și județ, pentru impunerea respectării vitezei legale de deplasare.

Astfel, sâmbătă după-amiază, în localitatea Șiria, a fost înregistrată o viteză de deplasare de 163 km./h., viteza maximă admisă pe respectivul tronson de drum fiind depășită cu 73 km./h., informează, duminică seara, Poliția Arad.

Șoferul, un tânăr de 19 ani, din Arad, a fost amendat cu 1.450 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile.

CITEȘTE ȘI: Mașină a Poliției Locale Timișoara, implicată într-un accident. A intrat pe roșu în intersecție

„Atragem atenția participanților la trafic că viteza excesivă este una din cauzele principale de producere a accidentelor rutiere cu consecințe grave” – este mesajul IPJ Arad, conform Mediafax.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *