Incident teribil în vestul țării: Fetiță de 12 ani răpită dintr-un parc central, în mijlocul zilei. Un barbat a tras-o cu forța până într-o casă din zonă

Un incident deosebit de grav s-a petrecut într-unul dintre cele mai populare parcuri din orașul Oradea. O fetiță de 12 ani care se juca în Parcul Salca din Oradea a fost acostată de un bărbat care a încercat s-o convingă -l însoțească. Deoarece copila a refuzat, bărbatul a prins-o de mâna și a tarat-o cu forță până într-o casă de pe stradă Căprioareisituată la aproximativ 1 kilometru distanță de locul incidentului.

CITEȘTE ȘI: Participanții la un priveghi, amendați. Alte aproape 200 de sancțiuni au fost date pentru nerespectarea restricțiilor impuse de pandemie

Acolo, agresorul a încercat s-o sărute și s-o mângâie în zona intimăFetiță a reușit  iasă în curtea imobilului unde s-a produs agresiunea. Speriat  va țipăbărbatul a lăsat-o  plece. Copila a ajuns acasă, unde a povestit ce i s-a întâmplat părințilorcare au sunat la 112.

Incidentul deosebit de grav s-a petrecut în dupăamiază zilei de luni, 3 mairelatează Bihoreanul.roDouă zile mai târziu, agresorul a fost identificat și reținut de Poliție. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 66 de ani, pe nume Dan Miclaus.

Joi, 6 mai, agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul este anchetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal și agresiune sexuală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns