Incident la un cămin de bătrâni din Timișoara, a explodat un aparat de oxigen

Incident la un cămin de bătrâni din Timișoara, a explodat un aparat de oxigen

Incident la un cămin de bătrâni din Timișoara, a explodat un aparat de oxigen.

Astăzi, cu puțin timp înaintea prânzului, un apel la pompieri  semnala producerea unei explozii a unui aparat de oxigen la căminul de bătrâni „Azil Royal” din Timișoara.

Pentru  gestionarea evenimentului a fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara, iar la fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă si spumă, o ambulanță SMURD tip B, o ambulanță SMURD tip C cu 1 ofițer si 10 subofițeri.

CITEȘTE ȘI: 3 universități românești, incluse în clasamentul Times Higher Education al instituțiilor de învățământ superior tinere. Una este din vestul țării

La sosirea forțelor de intervenție și după recunoașterea în teren s-a constatat că explozia nu a fost urmată de incendiu.

Incident la un cămin de bătrâni, forțele de intervenție au evacuat 12 persoane

Forțele de intervenție au evacuat 12 persoane aflate la nivelul etajului 2 al construcției și au ventilat toate încăperile.

Incidentul s-a produs într-un salon de la etajul 2 al clădirii în care se aflau doi pacienți. Unul dintre pacienți, dependent de oxigen și care folosea o mască de oxigen a încercat să-si aprindă o țigară, moment în care s-a produs explozia.

Pacientul, un bărbat in vârstă de 80 ani, a suferit arsuri de gradul 2 si 3 in zona feței și posibile arsuri ale căilor respiratorii, fiind intubat și transportat la UPU Spitalul Județean.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.