INCIDENT între un poliţist de la Rutieră şi un cetăţean (VIDEO)

Un internaut a postat pe YouTube un scandal izbucnit între un agent de la Poliţia Rutieră şi un cetăţean.

Motivul ar fi acela că poliţistul ar fi completat un proces-verbal fără să-i ofere dreptul fratelui celui revoltat… „să scrie la menţiuni”.

Incidentul s-a petrecut în Arad.

Priviţi filmuleţul de mai jos şi judecaţi şi dumneavoastră!

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

14 Comments
d33yu 14 martie 2016
Toti va laudati cu politia din DE,A,HU,UK etc. Aproape toti tineti partea politiei... erati si voi acolo sa vedeti daca purta centura? Si eu am patit sa fiu tras pe dreapta ca nu aveam centura, si când s-au apropiat, au vazut-o si mi-au facut semn sa plec... Gafe de astea se mai intampla,,, depinde peste cine dai. Nu stiu care au dreptate dar: 1.Nu ridica tonul degeaba, poti sa iti ceri drepturile si pasnic 2.Ca agent de Politie esti obligat sa treci mentiunile omului, pt ca e dreptul lui la obiectie 3.Ordinul de serviciu, din cate stiu, poate fi cerut doar de instanta Agentul trebuie sa se prezinte (sa si intelegi), dupa care sa iti spuna de ce te-a oprit, dupa care sa iti ceara actele (nu sa ii dai actele ca stie el de ce te-a oprit), iar datoria ta e sa prezinti actele conform legii la cererea agentului de politie pt diverse, fie ea si o legitimare. Poate am gresit pe undeva dar asa stiu. Civilivatia e gratuita si fiecare om are dreptul la corectitudine: atat agentul cat si persoanele in cauza.
RDS 14 martie 2016
aaaa! si la Timisoara un militian pe nume COSMIN (gogoasa cred - ca e oltean) de la Circulatie face la fel! Daca vrei sa treci mentiuni si nu vrei sa semnezi PV-ul repede, c-asa vrea el, incepe sa urle ca babuinu', ca "asa vorbeste el mai tare" si pleaca cu PV-ul ... am mai spus-o polististii tot militieni is ...
Cipi 13 martie 2016
Sunt curios daca asa ar proceda cu politia din Ungaria,Austria,etc.In urmatoarea secunda era incatusat si dus la sectie.
Alex 13 martie 2016
In primul rand nu ai ce sa te bagi in discutia gaborului cu contravenientul. In al doilea rand nu ai nicio autoritate sa-i ceri politistului ordin de serviciu, sa poarte sapca sau nu mai stiu ce imbecilitati. In al treulea rand putea sal arda pe "pozaru`" asta ca sta pe carosabil. In al patrulea rand nu ai cum sa-l pui sa demonstreze ca nu ai avut centura, Politia are dreptate oricum in fata ta in orice proces d-asta minor - sunt 2 politisti, in fata justitiei sunt mereu +1 fata de de cei acuzati. Ce nu stie atocunoscatorul legii, cameramanul, e ca putea-l sa-l lege si sa=l duca la sectie sa- tina acolo cateva ore pentru impiedicarea desfasurarii obligatiunilor de serviciu ale agentului. Toti le stim pe toate, toti cunoastem legi, toti filmam.
anonim 13 martie 2016
ce atitudine de smecheri..prin mers si gesturi au domnii agenti :) si ce las cel ce semneaza ceea ce nu a vazut...vina-i randu'..:(
C bogdan 13 martie 2016
Urat din partea agentilor,numesti martor pe cineva care recunoaste ca nu a vazut nimic si incerci sa fugi ca sa trimiti procesul verbal prin posta!!
Crut 13 martie 2016
Forte bine anti facut va felicit si Eu am patit asa ceva si am cerut dreptate Si am reusing Sami fac dreptate
anonim 13 martie 2016
asta-i tara in care traim ,parlamentariii in loc sa emita o lege prin care sa evite subminarea autoritatii publice ei prefera sa-si stoarca creierii cu pensii si alte drepturi speciale acordate siesi.