Incident grav în Parcul Copiilor

Contextul în care a avut loc, duminică, accidentul din Parcul Copiilor din Timișoara era unul care predispunea la astfel de întâmplări. Orice om cu scaun la cap care mergea, în zilele de weekend, în parc și vedea aglomerația de acolo și modul haotic în care se circulă cu tot felul de mijloace de transport pe aleile pline de copii și-ar fi dat seama ce riscuri există. Mai puțin autoritățile noastre locale, care ar trebui să aibă grijă nu doar de parc, ci și de vizitatorii acestuia.

Pe scurt, dumincă, pe la ora 19-19,30, un bărbat de aproximativ 40 de ani, cu barbă, a lovit o fetiță cu un hoverboard (un minivehicul electric) în mijlocul parcului, unde era plin de copii, apoi a fugit de la locul faptei.

Micuța a suferit două fracturi și va fi imobilizată timp de cinci săptămâni, a relatat mama acesteia. Părinții copilului sunt indignați și încă îl caută pe făptaș.

În Parcul Copiilor este prezentă o firmă care închiriază carturi și alte tipuri de vehicule, astfel că nu mai poate fi vorba de plimbări fără griji. Multe persoane amatoare de mișcare vin în zonă doar pentru a-și testa îndemânarea pe hoverboard-uri, segway-uri și altele asemenea, fără să țină cont că pot accidenta copiii.

Cei mici sunt imprevizibili, aleargă în toate părțile și își pot schimba brusc direcția de deplasare. Iar dacă nici în Parcul Copiilor nu pot fi lăsați să zburde fără nici o grijă, atunci unde să meargă părinții cu ei?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Incident grav în Parcul Copiilor

  1. Sesizati pe Facebook , dlui primar Robu, daca e normal ca printre ciopii din parc sa fie permise asemenea dracovenii …!!!?
    Sant convins ca reactiineaza?

Lasă un răspuns