Incident grav în Timiș, 4 persoane au căzut de la înălțime. Victimele au fost transportate de urgență la spitalele din Timișoara

Incident grav în Timiș, 4 persoane au căzut de la înălțime. Victimele au fost transportate de urgență la spitalele din Timișoara

Incident grav în Timiș, 4 persoane au căzut de la înălțime. Victimele au fost transportate de urgență la spitalele din Timișoara.

În urma apelului primit pe SNUAU 112 din data de 17.02.2023, ora 13:37, s-a solicitat o intervenție  a salvatorilor, în urma căderii de la înălțime a 4 persoane, în comuna Tomnatic.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Stației Sânnicolau Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.

CITEȘTE ȘI: Start oficial al Capitalei Europene a Culturii. Programul deschiderii TM2023 | Foto

În sprijin au fost trimise 2 ambulanțe SAJ, dintre care, una cu medic, și elicopterul SMURD Arad.

La locul intervenției au fost identificate 4 persoane conștiente și cooperante, cu politraumatisme și fracturi prin cădere de pe un planșeu, de la o înălțime de aproximativ 6 m.

O victimă, în vârstă de aproximativ 28 ani, a fost transportată cu elicopterul SMURD către Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

Alte 2 victime, au fost transportate de către ambulanțele SAJ spre Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, iar o victimă a fost transportată de către echipajul SMURD spre Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *