Incident aviatic la Cluj. Un avion al Blue Air cu 116 pasageri a ieşit de pe pista la aterizare. Aeroportul a fost închis – FOTO

avion zapada

Un avion al companiei Blue Air, cu 116 pasageri la bord, care efectua o cursă charter de la Bucureşti, a ieşit, joi, de pe pista Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj, la aterizare, fără a exista persoane rănite.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj este închis, joi, în urma incidentului în care a fost implicat un avion al companiei Blue Air, care a ieşit de pe pistă la aterizare, mai multe curse aeriene fiind anulate sau întârziate.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj Călin Tuluc a declarat că aeroportul ar putea rămâne închis câteva ore, până se va verifica incidentul.

„Aeroportul clujean este închis, se fac verificări privind incidentul care a avut loc. Această închidere ar putea dura câteva ore”, a spus Tuluc.

Pe site-ul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj, cursa Tarom de la Bucureşti care trebuia să aterizeze, joi, la ora 8.40, apare ca fiind redirecţionată la Sibiu, în timp ce zborul spre Viena al Tarom/Austrian Airlines, care trebuia să decoleze la ora 9.05, a fost anulat. În urma acestor schimbări, şi alte curse aeriene operate pe aeroportul clujean au suferit modificări, fiind întârziate sau anulate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *