Începe votarea pentru „Destinaţia anului 2021 în România”. Banatul Montan, printre cele 6 finaliste

Începe votarea pentru "Destinaţia anului 2021 în România". Banatul Montan, printre cele 6 finaliste

Juriul competiției „Destinația anului 2021 în România” este gata să voteze cele 6 finaliste, între care se află şi Banatul Montan.

Antreprenori de top, cunoscuți pentru implicarea lor în promovarea turismului românesc, sunt membri ai juriului:

Felix Tătaru (ntreprenor în domeniul comunicării și educației, co-fondator al Radio Itsy Bitsy, al Institutului Dezvoltării Personale și a mișcării educative non-profit SuperTeach și director al GMP Group);

Raluca Jianu (ntreprenor cu peste 10 ani experiență în marketing și comunicare. Pasionată de turismul experiențial, Raluca a lansat în 2019 Ferestroika iar în 2020 a pus bazele EpicVisits);

Cezar Dumitru (om de marketing, publicitate și turism, el a lucrat timp de mai bine de 25 ani în comunicare. Din 2009, scrie un blog de călătorii care a devenit unul dintre cele mai citite bloguri de profil din România – Imperator Travel. Cezar a călătorit în 133 țări ale lumii, dar și în 36 județe ale României, multe dintre povești regăsindu-se pe blogul lui).

Procesul de votare începe din 17 iulie! Până pe 29 august, publicul poate vota oricare din cele 6 destinații finaliste pe www.destinatiaanului.ro.

După închiderea votului publicului, pe 30 august, exploratorii și juriul vor acorda puncte candidatelor, după ce au vizionat toate cele 6 episoade ale emisiunii difuzată de Prima TV în fiecare sâmbătă, de la 17.30.

CITEŞTE ŞI: Cum s-a născut cea mai simplă și populară pizza? Povestea e amuzantă

Pe 4 Septembrie vom afla regiunea care a reușit să îi cucerească pe exploratori, jurați, dar și pe cei care vor vota în platformă. Aceasta va primi, într-un episod final al emisiunii de la Prima TV, titlul de Destinația Anului 2021 în România.

Pentru acest titlu au intrat în competiție zeci de locuri din România, nominalizate în platformă de mii de internauți. După prima etapă, cea a nominalizărilor făcute de public, doar primele 6 au intrat în cursa pentru titlul de Destinatia anului 2021 în România. Acestea sunt Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Țara Maramureșului și Oradea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns