Începe Arad Open Air Festival. Trei zile magice pentru petrecăreți

Un experiment privind pandemia va fi realizat în urma unui festival muzical organizat în vestul ţării

Arad Open Air Festival își deschide în acest weekend porțile pentru o nouă ediție. Organizatorii promit trei zile magice pentru petrecăreții din vestul țării, în 13-15 august.

Festivalul are de toate: muzică live, relaxare, foodtruck-uri, scenă de muzică electronică și DJ-party. Outlandish, Subcarpați, Cargo, Gojira&Planet H, Vali Bărbulescu, Julian Jordan, John Trend & Jay Ko Dirthy Nano, Mahmut Orhan, Raresh, Root și Paul K, Timirash, Sepp și Nu Zau, Memphys și Noxious sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenele AOA de pe aeroportul din Arad în curând.

„Ne bucurăm foarte mult că ne revedem curând cu fanii Arad Open Air. Știm că tuturor le-a fost dor de magia de la aeroport și vrem să le transmitem că și nouă ne-au lipsit aceste zile în care ne întâlnim cu toții. Suntem foarte fericiți că am reușit și de această dată să avem alături de noi artiști de suflet, care vor crea o atmosferă specială ca întotdeauna. Abia așteptăm să vă vedem dansând”, a transmis Glad Varga, organizator Arad Open Air Festival.

CITEŞTE ŞI: Certificatele digitale cu cod QR, singurele documente recunoscute la trecerea frontierelor din ţările UE începând de vineri

Accesul la festival se face conform reglementărilor în vigoare, astfel participanții trebuie să prezinte la intrare dovada vaccinului anti SARS-CoV-2, dovada trecerii prin boală în ultimele trei luni, rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau dovada rezultatului negativ certificat de unitatea medicală prezentă la intrarea în festival, accesul la controlul zilnic Covid făcându-se începând cu ora 14.

Accesul în festival începe de la ora 18, concertele de la ora 19, iar petrecăreții se pot bucura de muzică până în zori, deoarece până la ora 2 sunt restricționate doar activitățile economice din festival: ultima comandă la bar, foodtruck, bilete și tokens.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns