Încep lucrările la Inelul IV de circulație al Timişoarei. HARTA cu zona unde se va lucra!

lucrari Timisoara

Autoritățile locale timișorene au predat către executant amplasamentul pentru lucrările de amenajare a Inelului IV, sectorul cuprins între strada Măcin – Strada Constructorilor şi racordul la strada Demetriade – etapa 1.

Sectorul de drum propus spre amenajare este situat în zona de est a orașului, între Străzile Constructorilor (la nord), Demetriade (la sud) şi Măcin (la est). Are o lungime de 1.660 de metri şi face parte din traseul Inelului IV de circulaţie al municipiului.

În momentul de faţă strada nu este amenajată, fiind un teren viran neîntreţinut, cu vegetaţie abundentă, iar pe alocuri există depozite clandestine de deşeuri rezultate din construcţii, mai ales în partea nordică, pe extensia Străzii Constructorilor.

inelul IV

Click pe imagine!

Etapa I a proiectului implică realizarea legăturii rutiere între Străzile Constructorilor şi Măcin, ulterior amenajându-se şi racordul la strada Demetriade.

Lucrările vor cuprinde: amenajarea carosabilului cu o lățime de șapte metri, a girației situate la intersecția străzilor Măcin, Constructorilor și Demetriade, având calea inelară de opt metri, precum și a spațiului de siguranță cu o lățime de un metru.

Lucrarea va costa 5,9 milioane de lei și ar trebui să se încheie în opt luni, adică la sfârșitul lunii iunie a anului viitor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *