Încep lucrările de modernizare a unui drum intens circulat din vestul ţării. Valoarea proiectului este de 36,4 milioane de lei, din care 28,22 milioane sunt bani nerambursabili

În scurt timp, asocierea de firme care a obținut contractul de lucrări poate demara execuţia în cadrul proiectului „Modernizare DJ 687 Sântuhalm – Hunedoara – Călan”.

Conducerea  Consiliului Judeţean Hunedoara a anunțat semnarea ordinului de începere a lucrărilor. Totodată, a fost iscălit și procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului, urmând ca asocierea de firme care a obținut contractul de lucrări să demareze execuția acestora în cel mult două săptămâni, după cum susţine Mircea Flaviu Bobora, președintele CJ Hunedoara.

Modernizarea sectorului de şosea este proiectată pe o lungime de 9,7 kilometri și presupune lărgirea părții carosabile până la nouă metri, pe o distanță de aproape patru kilometri, amenajarea de șanțuri, rigole şi de ziduri de sprijin, construcția a şase podețe și reabilitarea pasajului peste calea ferată Simeria-Petroșani.

Valoarea totală a proiectului este de 36,4 milioane de lei, din care 28,22 milioane de lei provin dintr-o finanțare nerambursabilă, prin Programul Operațional Regional. Durata de execuție a lucrării este, conform contractului cu consorţiul executant, de 23 de luni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.