Incendiu violent, la un cămin de bătrâni din vestul țării. Zeci de persoane, evacuate

Incendiu violent, la o anexă a unui cămin de bătrâni, din Arad. 27 de bătrâni și doi angajați ai centrului au fost evacuați, pentru că exista pericolul ca flăcările să se extindă.

CITEȘTE ȘI: Probleme pe autostradă, între Timișoara și Arad. O alunecare de teren a acoperit drumul. Video!

Când au ajuns pompierii, anexa ardea cu putere și din cauză că această construcție era din lemn. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore.

„În momentul sosirii la locul intervenției incendiul se manifestă generalizat și violent la anexă cu rol de magazie, favorizat de materialul de construcție al acesteia, lemn, cu posibilitatea propagării la construcția ce servea că adăpost pentru persoanele vârstnice. Din cauza degaj[rilor mari de fum și al pericolului de propagare a incendiului s-a luat măsura evacuării temporare a celor 29 de persoane din centrul de vârstnici (27 cazați și 2 personal). „,  au transmis reprezentanții ISU Arad.

După o intervenție dificilă, pompierii evacuând 5 butelii pline, incendiul a fost limitat fără a se extinde la alte construcții și stins după 2 ore de intervenție. Cauza probabilă, scurt circuit electric la un cablu electric al unei lăzi frigorifice ce prezența defecțiuni.

Nu au existat persoane rănite.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns