Incendiu violent! Intervenție foarte dificilă pentru pompieri

incendiu 2

În jurul orelor 02.00, Detașamentul de Pompieri Arad cu sprijinul Gărzii nr. 2 de intervenție Chișineu Criș și a SVSU Sântana a intervenit în orașul Sântana pentru stingerea unui incendiu la un depozit de cereale.

În depozit se aflau aproximativ 2000 tone de cereale. În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la întreg depozitul cu posibilitatea propagării la alte construcții anexe și la patru camioane de transport.

„Intervenția a fost foarte dificilă datorită posibilității prăbușirii construcției, a prezenţei din abundență a materialului combustibil și a imposibilității pătrunderii în interiorul construcției. La această oră incendiul este lichidat, se acționează pentru stingerea ultimelor focare. O autospecială a Detașamentului de Pompieri Arad va rămâne pentru supravegherea incendiului. Nu s-au înregistrat victime. A ars în totalitate depozitul și un cap tractor. Cauza incendiului este în curs de stabilire”, declară cei de la ISU Arad.

Pentru intervenție a fost nevoie de trei autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțimi, o autospecială SMURD, o autospecială de prima intervenție și comandă, doi ofițeri și 14 subofițeri de la Detașamentul Arad și Garda nr. 2 Chișineu Criș, două autospeciale și nouă voluntari de la SVSU Sântana.

 

newsar


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns