Incendiu violent în vestul ţării. A intervenit echipajul specializat în detectare chimică, bacteriologică, radiologică și nucleară

Pompierii au intervenit, luni, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un depozit de deşeuri reciclabile aflat în localitatea Chișcădaga, din județul Hunedoara. Niciun angajat nu a fost rănit, dar specialiștii analizează gradul de poluare al aerului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, a declarat că incendiul a izbucnit, luni, la un depozit de deşeuri reciclabile aflat în satul Chișcădaga, din comuna Șoimuș, județul Hunedoara.

Citeşte şi: Fetiţă de 2 ani găsită înfometată în casă, lângă cadavrele părinţilor ei. Alexandra abia se mai putea ţine pe picioare (Video)

„Pompierii deveni intervin cu trei autospeciale de stingere cu capacitate de 9.000 de litri, o autoscară, o ambulanță tip B2 și autospeciala specializată în detectare chimică bacteriologică, radiologică și nucleară, pentru gestionarea situației generate de un incendiu izbucnit în zona benzii transportoare a deșeurilor. Niciun muncitor nu a fost intoxicat sau rănit. La momentul sosirii, pompierii au găsit un incendiu ce se manifesta la baloți de deșeuri textile și plastice depozitați pe aproximativ 300 de metri pătrați”, a declarat, corespondentului Mediafax, Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Citeşte şi: Începe construcţia autostrăzii pe care o aşteptăm de zeci de ani. Se fac 9 tunele de 5 km pe cea mai frumoasă autostradă din România

În aproximativ 15 minute, pompierii au stins flăcările, iar la ora transmiterii acestei știri se lucrează pentru lichidarea focarelor.

Cauza incendiului nu a fost stabilită deocamdată.

Autospeciala specializată în detectare chimică, bacteriologică, radiologică și nucleară analizează gradul de poluare a aerului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns